GLASUVA NA POMAČİ & ......POMAK HALKININ SESİ
Uye olarak desteklerimizi sunalim.

Kuzu Kapama ( Rodop Usulü )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

default Kuzu Kapama ( Rodop Usulü )

Mesaj tarafından pomaklar.com Bir Ptsi Haz. 25, 2007 6:47 pm

Kuzu Kapama (Rodoplar Usulü)





Kullanılacak Malzeme

1 kg parça halinde kuzu kol ,
1 demet maydanoz,
1 demet taze nane ,
1 çorba kaşığı un,
2 çorba kaşığı yağ,
2 demet taze sarımsak ,
8 demet taze soğan,
1 tatlı kaşığı karabiber,
1 tatlı kaşığı tuz

YAPILIŞI

Bütün et parçalarını yıkayıp, derince bir tencereye koyun. Üzerine soğan, sarımsak, maydanoz, nane, biber, yağ ve tuz ilave edip, çok ağır ateşte susuz olarak 30 dakika kadar pişirin. Daha sonra iki çorba kaşığı un, yarım bardak su ile iyice karıştırıp, yemeğin üzerine dökün. Et yumuşayıncaya dek hafif ateşte kaynatın. Sıcak servis yapın

_________________
Edna Pomashka Obich
Bir Pomak Sevdası
www.facebook.com/pomakistan
avatar
pomaklar.com
Admin
Admin

Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 44
Yaşadığınız Yer - Doğum yeri : İsveç ( Pehlivanköy )
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Tesekkur : 42
Puan : 1467
Kayıt tarihi : 27/05/07

Character sheet
Blog: test

http://pomaknews.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz