Kasurak
GLASUVA NA POMAČİ & ......POMAK HALKININ SESİ :: ....Култура...........KULTURA NA POMAK............ :: Yedenata na Pomak :: Kahvaltılıklar
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Kasurak
Kasurak :
Malzeme:
Beyaz peynirle mayalanmis yogurt.
Carliston biber.
Yapilisi:
Biberler közde pisirilir ( cig olarakta tercih edilebilir) .Pisirilen biberlerin ici önceden beyazpeynirle mayanlanmis yogurt ile ici doldurulup Bir kapali hava almayacak kapta serin ortamda 10 gun kadar bekletilir.
Daha sonra ister kahvaltilik, ister yemeklerin yaninda yenilebilir.
Kaynak:Cerkezmusellim.
Malzeme:
Beyaz peynirle mayalanmis yogurt.
Carliston biber.
Yapilisi:
Biberler közde pisirilir ( cig olarakta tercih edilebilir) .Pisirilen biberlerin ici önceden beyazpeynirle mayanlanmis yogurt ile ici doldurulup Bir kapali hava almayacak kapta serin ortamda 10 gun kadar bekletilir.
Daha sonra ister kahvaltilik, ister yemeklerin yaninda yenilebilir.
Kaynak:Cerkezmusellim.
pomaklar.com- Admin
-
Mesaj Sayısı : 1449
Yaş : 46
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Tesekkur : 42
Puan : 1466
Kayıt tarihi : 27/05/07
Character sheet
Blog: test -
GLASUVA NA POMAČİ & ......POMAK HALKININ SESİ :: ....Култура...........KULTURA NA POMAK............ :: Yedenata na Pomak :: Kahvaltılıklar
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz