Misir ekmeği
GLASUVA NA POMAČİ & ......POMAK HALKININ SESİ :: ....Култура...........KULTURA NA POMAK............ :: Yedenata na Pomak :: Hamur İşleri
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Misir ekmeği
Misir ekmegi nohut ekmeginde oldugu gidi bayram önceleri hazirlanan o gunlere özgu bir ekmektir.Cok doyurucu özelligi vardir.Sade yenilebilecegi gibi,bir kase yogurt icine ekmek parcalari karistirilarakta yenilir( ben severin bu tarzi)
Misir unundan yapilan bir bayram ekmegidir.
Misir unundan yapilan bir bayram ekmegidir.
pomaklar.com- Admin
-
Mesaj Sayısı : 1449
Yaş : 46
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Tesekkur : 42
Puan : 1466
Kayıt tarihi : 27/05/07
Character sheet
Blog: test -
Geri: Misir ekmeği

MALZEMELER
2 su bardaği mısır unu
2 su bardaği su
tuz
Yapılışı
Suyla misir ununu yogurun.Icine yeterince tuz koyun.Bir tepsinin tabanini yaglayin ve yogurulmus hamuru tepsinin icine yayin.Firinda ustu kizarincaya kadar pisirin. Afiyet olsun.
pomaklar.com- Admin
-
Mesaj Sayısı : 1449
Yaş : 46
İşiniz : Yazar,araştırmacı),Siyaset
Tesekkur : 42
Puan : 1466
Kayıt tarihi : 27/05/07
Character sheet
Blog: test -
GLASUVA NA POMAČİ & ......POMAK HALKININ SESİ :: ....Култура...........KULTURA NA POMAK............ :: Yedenata na Pomak :: Hamur İşleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz